大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 5429|回復: 12

電話騷擾

又來N個電話騷擾,癲佬,你叫外母乸周圍唱仲未夠?
好心啦,仲黎 又冇工開咩?做啲咁無聊野
呢個人渣正@+*=*='#"%#*@*)&*
Teresa推着輛椅媽媽去投票,呢個 人渣追住映人相,正一有爺生冇乸教人渣地踎!
好失望,一向以為他是英雄,唉,直到那肥哥哥劉佰祺對我說他競選期間天天凶他,攞相機映佢又報警,佢個格好爛。先前以為佢同主席、法團有拗撬,原來係人人話佢D衰格野都係真嘅。

係佢攞相機映人先, 跟住屈人阻佢企街競選,
又報警, 博上報紙出名搶人氣. 出埋呢d 屎橋.
不是英雄, 是狗熊!
當日見黄主席在中?街果店鐵欄街外拉票, 上前表示支持.
與黄主席傾談時竟然見到潘在鐵欄內攞相機映影我地.
後來更走出馬路對個相機我面前. 做番以前一樣動作.
行開避佢, 我拿相機映影反佢.此人作背後行, 意欲製造身體接觸.
明知此人奸陰濕, 再行開避佢. 他見奸計無效. 反轉話人影相騷擾他.
打電話報警, 見潘甚無賴及與人有約吃晚飯. 啋佢都傻. 否則留下等差人來.
難道支持另一競選人都唔得, 佢影人就可以,而人地影番佢就是騷擾海. 這選民情操有問題!

事前知他常借意報警, 例如話人地橫額擺淂高.話有人整花佢橫額.
報警多過佢d政論.製做新聞想上報紙吹高人氣.

講出來是等街坊知道. 知佢人品是如何不要得, 和免有人屈得就屈.
我來是旅遊, 當然相機在身. 反而他相機不離身是另有企圖. 奸人奸計.
人渣潘狗鴻個名臭過廟街公厠
而家周圍都知佢啲臭史,唔會有政党 So 佢喇
見識過他的奸險, 不用提.
總之三個字 - 品格差!
已是十二月尾,佢又話會起義既?
如果肥哥哥劉議員唔同我講那癲佬D衰格野,我仲係佢粉絲,唉,披着人皮的狼,下流。佢D野,揾鬼信。