大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: Shit_Coffee

潘焯鴻見報啦!!!

FB張相都改埋啦!又冇人投訴佢FB,唔知為乜又要改呢?
回复 Shit_Coffee 的帖子

原來明明係搏大霧後,再強辯東方都收貨!
狡辯, 人地報紙無話收貨.
只是報道收到他的自辯,.
不加評語, 由讀者自已判斷.
他當然加鹽加醋吹捧吓.

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20111031/00176_017.html

http://the-sun.on.cc/cnt/news/20111031/00407_042.html

两條 links 原來內裹啲饀都一樣

" 此外,本報日前報道油尖旺大角咀北區候選人潘焯鴻,涉嫌違規在網頁使用發展局局長林鄭月娥的肖像宣傳,潘焯鴻昨致電本報澄清,指當日收不到本報電話查詢,並非沒有回覆,又強調有關網頁是個人用途,與選舉無關,該幅合照是他在○八年就港灣豪庭公共空間問題與林局長會面時拍攝,已放在網上多時,無意暗示對方支持他參選,不認為有關做法違反任何選舉法例,亦並非因擔心違法才將照片換走。他已將該照片重新放上網,以示自己沒有違規"   

正白痴, 咁為乜先前幾日又急

癲佬思為, 怕俾人督違規, 急急改.
改後後悔, 怕俾人做話柄, 無face.
為有死雞撐飯蓋, 死頂.  
牠話牠無違規!
陳震聰都話自己無錯!點解比人庇視呢?
" 賤精打電話報警話王嘉盈的宣傳活動阻街妨礙交通,等差人到後衝出來拍片,準備擺上YouTube 造謠抹黑,賤精中的賤精,狗賊中的狗賊 "

今日人渣會唔會見報:被告報假案呢?
偽照事件已經通天(東方跟進緊),癲狗急急再換banner, 但換上屈原詩句,有辱先賢,罪大惡極

登錄/註冊後可看大圖
白又痴、又低B、又冇文化!有丁點文化嘅都知道唔會用呢幾句啦…咸報,咸網,援交妹…萍果D咸死人文章都常用、用到爛啦…人渣潘狗,乜買本唐詩都唔識抄?正死蠢