大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

J Poon's Dirty Stuff

呢D咪癲佬陰招囉,賊喊捉賊
開屋苑會議, 喊報警.
點知連選舉, 都是慣例, 報警報警. 出位後還是得四百票. 枉作小人.
今天見到派傳單,又準備破壞業主大會

登錄/註冊後可看大圖
人渣發寒想做主席,恨到口水流成地,N次開會話自已係維權主席,係呀,係維僭建權主席真不知恥。那葉苯豬已經冇開工好耐,周身邋遢,又凍又落雨都撻拖周街ロ噏噏,頭耷耷通處走,似十足神經有問題的瘋子。
Singasing 发表于 2012-2-22 10:38
.......那葉苯豬已經冇開工好耐,周身邋遢,又凍又落雨都撻拖周街ロ噏噏,頭耷耷通處走,似十足神經有問題的瘋子。

搞掂左,就有工開啦 
車,舊年那人渣已經話要喺十二月隊冧法團啦,結果乜都做唔到。大概那時周身冇蚊,而家剛剛四按續咗再按,個袋多咗三チ蚊咪又嚟攪過囉,正一冇種人渣。
有名,利自然跟住嚟。好似唐太,明知老公大滾佢都要撑,公開替佢個低B老公孭黑鑊,咪又係貪個特首夫人銜現在明白為何癲佬咁恨做法團主席,如果帶住個咁嘅法團主席銜,出街呃呃騙騙都多啲人上釣啦。我聽過佢有幾次話自己主席啦,所以佢死都要保住佢個癲佬壇,隨時三更半夜起身用啲舊網友名出貼都冇人識穿佢。仲有、每月三四按利息要四萬都要死撑,因為佢搬唔到去冇实Q啲舊樓,因為隨時會畀啲收數佬放火、淋紅油
dino246 发表于 2012-2-22 09:29
今天見到派傳單,又準備破壞業主大會

無改錯名, Bungee正一笨豬七.
跟住個無品無良嘅癲佬,
呃人糧薪, 又呃建築材料, 呃到俾人清盤.
到時齊齊入籠坐.
又黎?難為了法團。
低B唐爛滾,低B癲佬爛纏。而家明白點解你哋叫佢做癲佬,真係冇錯,難為法團,難為主席,難為委員。個個都個義工,個個都畀癲佬媽過。我久不久也在大角咀道遇到 Bungee 葉,有冇街坊提吓佢去睇医生?