大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

J Poon's Dirty Stuff

敬告各位不要信票站外的所謂统計員。還未投票的,請盡早,以防有突發事件不能出席投票。
今日過後,希望以後見義勇為之士不需在潘狗醜史再加記錄

http://s848.photobucket.com/albums/ab49/i_phonebuster/
http://s1045.photobucket.com/albums/b451/chushufong/jasonpee/
萬物有序,明天又是新的開始;希望那人渣從此無面見街坊而龜縮、而牠那狐群狗党亦從此樹倒猢猻。

Iphonebuster兄,唔知有無得收工哩,癲狗會否死而不僵,陰魂不散呢?
癲狗死要面和極厚面皮.
出醜區選後, 仲會妄想做法團主席.
仲會有陰質嘢出, 預iphonebuster無得收工.
我想癲狗一早知唔夠八旗輝,一心只想打擊王嘉盈,不過最後妖言未能惑眾輸左俾王嘉盈,牠今次就晒心機捱眼瞓兼面矇啦
癲佬死性不改,要抹黑法團,唔敢再掛在12B對面,
但却再新掛上另一橫額在聚魚道,千色門外,好鬼鼠。行動組:請即 update.
死蠢都學精左,用了"混帳"而唔再用"傀儡"。後者牠衰硬,不過法律上做左無得縮,唔叫牠正死蠢唔得
如劉8k說癲佬罵他直幡過高,不合規格,仲映埋佢相…其实牠的才是過高,不合規格…一早已留意到:癲佬的橫額,確是不合規格,其实牠的全部橫額,一定比其他候選人長了幾寸,你看看癲佬的橫額,有那一幅不拖地?
係喎,係喎,長到拖到。我地又估吓佢幾耐先至拆呢D橫額吖?!