大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Shit_Coffee

潘焯鴻 - 前言不對後語

佢可能遲 D 叫自己做建築特首!
佢仲敢?剛收到佢嘅簡介,佢只寫係間(一年畀人強制清盤三次)公司董事,唔敢寫係建築公程師啦,咁恨做工程司就去好好畀心機讀書啦,中文尿、英文渣,街坊個個都知。而家仲話讀緊法律,梗係成曰畀人告啦!今次選唔到,下次又充係律師佢應該震過貓王:印埋要十二月整法團喺佢張爛鬼年歷,大把住户見到佢咁寫,個個話 : "選你,唔係儍嘅就係白痴,開大會又畀你癲佬黎攪攪震,嘥錢又嘥我哋時間,選你癲佬?講笑"
潘狗banner誹謗法團,收到律師信先知驚,急急換banner,出醜

登錄/註冊後可看大圖

但之前的誹謗証據是不能消滅的

登錄/註冊後可看大圖
癲狗公然賄選,話會捐出一半“議員”人工嗰張橫額(海天堂對面,基全學校隔離、公園外圍)都換咗啦
佢想做議員,佢似“巳完”多D!
律師信?佢收慣啦,我會估佢最怕係收到有令佢脚軟機構嘅警告啫!由現在要死撑到11-6曰,到時結果包尾,睇佢面皮幾厚,以後點見街坊?
冇文化癲佬真係冇文化:剔佢,真係要剔、剔、剔除佢!
呢張都可以算係踩界,屎成咁,佢等畀人告啦!
收到風呢個人渣,在其他網同 Youtube 用另一個同做物業管理的(x男)街坊名登記,那街坊暗啞底,佢用x男2,大罵公民党…以後仲有人敢上癲佬網?
對付癲狗,不須用打狗棍,費事俾牠反咬一口,唔值,大家只要等牠瘋狗症發作自然收皮,不費吹灰
Singasing 发表于 2011-10-23 10:19
癲狗公然賄選,話會捐出一半“議員”人工嗰張橫額(海天堂對面,基全學校隔離、公園外圍)都換咗啦 {:4_89: ...

係咪這張賄選banner, 未見過有人蠢到咁可憐

登錄/註冊後可看大圖
係呀,正係呢個超死蠢巳完,等我叫老婆聽日同我映佢嗰張乞兒  banner 先!
這癲狗目無法紀,竟敢一而再,光天白日下在舊橫額上面叠上新橫額,再次抹黑對手,公然叫選民選牠自己2号,瘋狂行徑,視法律如無物,可惡!
老婆傳咗黎喇
2nd accuses.jpg