大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: Shit_Coffee

潘焯鴻 Jason Poon 係自己網站的化身

近期好忙,咁小溝頭,每曰得十個八個 post !
蒲頭?龜縮就真,而家佢唔知點死,实頂硬上:今晚街坊食飯果陣話佢會喺11-6之前會喺12B前再掛新 Banner 再抹黑,放長相眼,睇下街坊可否贏我一餐飯
一個網名射手講 :

" 我當日同媽咪一齊參與大會, 應該係10年3月, 當時潘生一直追問授權票數量同情況, 話毛孟靜同王嘉盈無按照法律貼出黎, 仲指住收埋在角落由管業職員圍住既一大枱選票.  當時會場明顯有好多生面口到不得了既公民黨人, 連拍檔毛孟靜選立法會既公民黨人都係度發表偉論支持毛孟靜.  結果潘生當場數出籃球場內根本不足100人, 仲許多有1戶兩公婆情況, 潘生踢爆毛孟靜同王嘉盈話有400戶參加係大話, 估計在場只有60戶, 而潘生公開自己手持已登記核實的幾十戶.  估計收埋係暗角的毛孟靜同王嘉盈授權票並無核實, 數量亦大到可以控制投票結果.  結果毛孟靜同王嘉盈堅持唔公開, 仲同現在出律師信比潘生間律師行話唔駛公開!

結果投票後又出現習慣的情況, 就係大量票落到其中1個指定公司!  好像潘生嘈了幾年話行賄間清潔公司, 16條標排第11貴中標! 當時全場起哄抗議毛孟靜同王嘉盈逃走既場面點解公民黨又唔放上youtube?  "

我會問大家,邊個 mhv 業主咁得閒記得咁細微細眼!
射手:
公民黨acpfung馮先生駛唔駛開你名呀! 快的答我地問題啦!

acpfung 回答:
你威脅緊我?我好驚... 我保留一切權利

另外,我與公民黨毫無軱轕。

哩個網名射手係邊個,呼之欲出!
射手同潘顛佬一樣咁喜歡引用數目字,  但他的數字越多誇大.
潘狗正發狗瘟,冇文化即冇文化,街坊來電話佢十一月生日,咪即係射手囉,冇墨死蠢!
On 9即On 9, 想當年牠買了個iPhone , 立刻化名iphone 出貼撐自已
冇乜邊個麻甩唔鐘意哂嘢 不過呢個又係死蠢D
又講你知低B癲佬D冇墨搞笑嘢畀你聽:當牠仍未識SET 機,牠將 Sent from my Nokia  改為 Send from my Nokia !
死蠢、冇墨、愛造假,估唔到佢程度如此之低
今日兩點後,所有網名一齊失蹤! 依家 5 點!唔知 D 網名係咪去哂派傳單呢?